دستگاه پرکن روغن خوراکی

دستگاه پرکن روغن خوراکی

بدون دیدگاه
5/5 - (6 امتیاز)

از جمله دستگاه هایی است که نمی توان از اهمیت آن در صنایع تولید مواد غذایی غافل شد، دستگاه پرکن روغن خوراکی می باشد. بطری های روغن خوراکی امروزه در انواع مختلف حجم و بسته بندی به مشتریان مختلف ارائه می شوند. هریک از روغن ها منشا متفاوتی نیز ممکن است داشته باشند. از طرف دیگه کاربرد های متفاوتی نیز درباره روغن های خوراکی صادق است. مانند روغن های سرخ کردنی و نیز روغن خوراک پزی. در این مطلب درباره پرکن روغن خوراکی یا دستگاه پرکن حلب روغن و نیز درباره خود روغن های خوراکی توضیحات کاملی را خدمت شما ارائه خواهیم کرد.

انواع روغن

روغن هایی که امروزه برای پخت غذا استفاده می شوند دو نوع مایع و جامد از نظر حالت یا فاز می باشند. روغن های جانوری دارای ترکیبات سیر شده شیمیایی می باشند و در دسته روغن های جامد می باشند. اما روغن های گیاهی که روغن های مایعی می باشند ماهیت متفاوتی دارند. این روغن ها دارای ترکیبات سیر نشده ای می باشند که سبب می شود در دمای اتاق حالت فیزیکی این روغن ها مایع باشد. روغن های گیاهی از منابع مختلفی به دست می آیند که مهمترین آن ها به شرح زیرند:

  • ذرت
  • آفتابگردان
  • زیتون
  • هسته انگور
  • کنجد
  • تخم کتان
  • کندر
  • فندق
  • بادام
  • سویا
  • و …

اما در ادامه برای شما شرح خواهیم داد که مکانیسم استخراج روغن های گیاهی به چه شکل می باشد.

روش های مختلف استخراج روغن از گیاهان

استخراج روغن از دانه های گیاهی امروزه به روش های مختلفی صورت می گیرد که در زیر به چند مورد آن ها اشاره کرده ایم:

  • استخراج روغن از گیاه با مکانیسم پرس سرد
  • استخراج روغن از گیاه با مکانیسم پرس گرم
  • استخراج روغن از گیاه با استفاده از انواع حلال

در استخراج به کمک انواع حلال با استفاده از مواد شیمیایی مختلف در نهایت روغن دانه خارج می شود. اما در دو روش دیگر هیچ  گونه حلال دیگری مورد استفاده قرار نخواهد گرفت. در مکانیسم پرس سرد دانه تحت فشار قرار میگیرد و در نتیجه همین فشار روغن آن به دست می آید. در روش پرس گرم تفاوت آن چنانی را شاهد نیستیم فقط اینکه کمی گرما نیز علاوه بر فشار در محیط دانه حس می شود.

دستگاه پرکن روغن خوراکی

انواع دستگاه پرکن روغن خوراکی

اگر بخواهیم از نظر نوع مایع پرکننده این دستگاه را دسته بندی کنیم دو نوع پرکننده مایعات رقیق و نیز مایعات غلیظ انواع مختلف این دستگاه را شامل می شوند. اما برخی از دستگاه ها هر دو قابلیت را دارند. اگر قصد استفاده برای مایعات غلیظ را داشته باشید هدایت مایع به کمک تجهیزات پیستون و پمپ صورت می گیرد. اما اگر قصد هدایت مایعات رقیق را داشته باشید هدایت مایع به کمک وزن و البته ثقلیت مایعی است که قصد پرکردن بطری ها با آن را دارید.

این دستگاه ها دارای تعداد مختلفی نازل می باشند. کمترین تعداد نازل در این دستگاه ها برابر با یک عدد و بیشترین تعداد نازل برابر با ده عدد می باشد. معمولا این دستگاه ها دارای نقاله و نیز اینورتر می باشند. اینورتر ها قطعه ای است که سبب تنظیم فشار و بار وارده بر موتور می شود. این کار سبب می شود تا جریان موتور به مقدار مناسبی برسد. همین امر خود دارای مزایای می باشد. که از مهم ترین این ها می توان به کاهش مصرف برق و انرژی اشاره کرد.

خرید دستگاه پرکن روغن خوراکی

برای خرید دستگاه پرکن روغن خوراکی اولین کاری که باید کنید این است که در ابتدا ظرفیت تولید خود را مشخص کرده و تخمین بزنید که در مدت معین چه تعداد از بطری های روغن را می توانید پر کنید. سپس دستگاهی با امکانات متناسب با نیاز های خود خریداری کنید. به علاوه اینکه خرید این دستگاه ها را از فروشگاه های معتبر انجام دهید. از نمایندگی هایی این دستگاه را خریداری کنید که در ارائه کالاهای اصل شهره دارند.

جهت دریافت مشاوره رایگان مختص کار شما، با ما تماس بگیرید.

سخن آخر

دستگاه پرکن روغن خوراکی از جمله دستگاه هایی است که نمی توان بدون آن انتظار خوب پیش رفتن امور در یک واحد تولیدی روغن خوراکی را داشت. برای همین باید استفاده از یک نمونه باکیفیت این دستگاه را در دستور کار قرار داد. درباره انواع روغن های خوراکی و نیز نحوه استخراج روغن از دانه های خوراکی نیز برای شما توضیحات کافی را ارائه دادیم.

برچسب ها : پرکن

سوالی دارید؟ از کارشناسان ما بپرسید

همین حالا با شماره 09125689025 تماس بگیرید.

در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دسته بندی ها

موضوعات پیشنهادی

جدیدترین مطالب

پربازدید ترین مطالب