بسته بندی زعفران

آشنایی با انواع روش های بسته بندی زعفران

بدون دیدگاه
5/5 - (7 امتیاز)

معرفی انواع بسته بندی زعفران

زعفران گران‌ترین ادویه موجود در دنیا است. این ماده به خاطر رنگ، عطر و طعم خاصی که به غذا می‌دهد، همیشه مورد استقبال بوده و به مرور زمان به صنعت سودآوری تبدیل شده است.

ایران به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران در جهان، فرصت مناسبی برای صادرات در اختیار دارد. صادرکنندگان زعفران با در دست گرفتن بازار جهانی، می‌توانند درآمد ارزی غیرنفتی کشور را افزایش دهند. یکی از راه‌های اصلی جذب بازار بین‌المللی، بسته بندی زعفران است.

به طور کلی به جهت بسته بندی زعفران از روش هایی چون اسکین پک، شیرینگ پک و وکیوم استفاده می شود.

انواع دستگاه بسته بندی زعفران

بسته بندی زعفران با دستگاه اسکین پک

در این روش، دستگاه مورد نظر لایه ای پلاستیکی را بر روی قوطی حاوی زعفران همراه با مقوا که ممکن است کاتالوگ زعفران باشد خواهد پیچید. اگر هزینه و زمان زیادی را صرف طراحی قوطی یا جعبه ی زعفران و نیز طراحی مقوا یا کاتالوگ آن می نمایید مطمئنا استفاده از دستگاه اسکین پک به شما این امکان را خواهد داد تا با ایجاد لایه ای از اسکین پک بر روی بسته بندی محصول خود، ظاهر زیبایی به آن ببخشید و محصولی خاص و مدرن را روانه بازار کنید.

بسته بندی زعفران با دستگاه شیرینگ پک

یکی دیگر از روش های بسته بندی زعفران، شیرینگ کردن آن با دستگاه شیرینگ پک می باشد. در این شیوه قوطی یا جعبه زعفران توسط نواری پلاستیکی پوشیده خواهد شد و در نهایت محصول با یک بسته بندی شیک و جذاب به بازار عرضه می گردد.

البته این نکته لازم به ذکر است که استفاده از روش شیرینگ پک جهت بسته بندی زعفران در مقایسه با دیگر روش ها هزینه بیشتری را به همراه خواهد داشت.

برای آگاهی بیشتر:  دستگاه شیرینگ پک چیست؟

بسته بندی زعفران با دستگاه وکیوم

در این روش ، نیاز است که برای بسته بندی از جعبه های فلزی استفاده شود تا در برابر وکیوم از خود مقاومت نشان دهد و سالم بماند. این شیوه بسته بندی کمک زیادی به افزایش ماندگاری محصول خواهد نمود و کاملا می توان از سلامت و خرد و شکسته نشدن زعفران مطمئن بود.

 می توان گفت که در رابطه با محصولات باارزشی چون زعفران و پسته و… روش وکیوم کاملا ایده آل خواهد بود چرا که ضمن برخورداری از ظاهری جذاب کیفیت و دوام محصول را افزایش خواهد داد.

بسته بندی زعفران با دستگاه وکیوم

ظروف بسته بندی زعفران

از بین ظروف مورد استفاده جهت بسته بندی زعفران صادراتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ظروف بسته بندی خاتم زعفران
  • ظروف بسته بندی پلی کریستال زعفران
  • ظروف بسته بندی پاکتی زعفران

در ادامه با مزایا و معایب هر یک از ظروف مورد استفاده جهت بسته بندی زعفران آشنا خواهیم شد:

بسته بندی خاتم زعفران

مزایا

این ظروف ضمن بخشیدن ظاهری زیبا و سنتی به محصول، از بسته بندی محکمی برخوردار می باشد و از این رو مانع از خرد شدن و شکستگی زعفران خواهد شد.

معایب 

این نوع بسته بندی امکان زوم شدن زیاد بر روی بسته بندی و طرح ها را به شما نخواهد داد.

بسته بندی پلی کریستال زعفران

مزایا

از مزایای بی شمار این بسته بندی می توان داشتن طرح های مختلف، استحکام بسته بندی، امکان مشاهده زعفران درون بسته به صورت کامل و مشتری پسند بودن آن حتی در کشورهای دیگر اشاره نمود.

معایب

بالا بودن قیمت تمام شده برای مشتری نهایی

برچسب ها : شیرینگ

سوالی دارید؟ از کارشناسان ما بپرسید

همین حالا با شماره 09125689025 تماس بگیرید.

در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دسته بندی ها

موضوعات پیشنهادی

جدیدترین مطالب

پربازدید ترین مطالب