دستگاه پرکن مایعات غلیظ

فیلترها
تنظیم مجدد
تنظیم مجدد
تنظیم مجدد

پرسش های متداول

از پرکن مایعات غلیظ در چه مواردی استفاده می شود؟

به طور معمول این دستگاه در صنایع غذایی و به منظور پر کردن انواع مربا و مارمالاد، خامه، سس، شکلات، ماست، رب گوجه فرنگی و … در ظروف پلاستیکی، شیشه ای، فلزی و… به کار برده می شود.

مکانیزم مورد استفاده در دستگاه پرکن غلیظ چیست؟

از هر دو مکانیزم پرکن پمپی و پرکن سیلندر پیستون برای مایعات غلیظ استفاده می شود که مکانیزم سیلندر پیستونی به دلیل دقت بسیار بالاتر، قیمت بیشتری نیز دارد.

تعداد نازل های این دستگاه به چه صورت است؟

دستگاه پرکن غلیظ امکان ساخت در مدل های 2 نازل، 4 نازله، 6 نازله و 8 نازله برای مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک را دارد. همچنین در موارد سفارش امکان ساخت دستگاه تک نازله و یا 3 نازله نیز وجود دارد.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

در بین دستگاه های بسته بندی مختلف و انواع ماشین آلات پرکن ، یکی از دستگاه های پرکاربرد، دستگاه پرکن مایعات غلیظ می باشد. با استفاده از پرکن مایعات غلیظ می توان بسته بندی های مناسب تری را در صنایع مختلف و علی الخصوص صنایع غذایی ارائه نمود.

در مطالب گذشته به بررسی تفاوت های میان دستگاه پرکن مایعات غلیظ و رقیق پرداختیم و همان طور که گفتیم عملیات پر کردن در دستگاه های پرکن مایعات مطابق با سه روش ثقلی، پمپی و سیلندر پیستونی انجام می گردد. در بین دستگاه های پرکن نمونه های پرکن ثقلی دارای پایین‌ترین قیمت می باشند و از این رو در بسیاری از دستگاه های پرکن مایعات رقیق به کار برده می شوند.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

روش پرکن پمپی نیز برای انواع مایعات قابل استفاده می شود اما لازم به ذکر است که این روش باعث پایین تر آمدن دقت پر کردن دستگاه خواهد شد. از سویی استفاده از سیلندر پیستونی باعث خواهد شد که دستگاه پر کردن را با دقت بالایی انجام دهد و از این رو می توان آن را مناسب ترین روش به منظور پر کردن مایعات غلیظ در ظروف به شمار آورد. منظور از مایعات غلیظ مایعاتی است که برعکس آب و دیگر نوشیدنی های رقیق دارای ویسکوزیته بالایی می باشند. به طور کلی از دستگاه پرکن مایعات غلیظ به منظور پر کردن موادی چون عسل، مایع ظرفشویی و… به کار برده می شود.

حساسیت کار در مورد پر کردن این دسته از مایعات بالا می باشد. چرا که چنانچه اشتباهی در تنظیمات و یا طراحی رخ داده مکانیسم پر کردن با مشکلی جدی مواجه خواهد شد. در دستگاه پرکن مایعات غلیظ برعکس نمونه پرکن مایعات رقیق که در آن برای پر کردن مایعات از سیستم ثقل و وزن خود مایع استفاده شده از مکانیسم سیلندر پیستون بهره گرفته شده و البته امکان استفاده از مکانیزم های دیگری نیز وجود خواهد داشت.

برای آگاهی بیشتر : موارد موثر بر قیمت دستگاه پرکن مایعات

آشنایی با انواع دستگاه پرکن مایعات غلیظ

دستگاه های پرکن مایعات غلیظ را می توان به دو دسته خطی و روتاری تقسیم نمود. دستگاه های روتاری به نسبت نمونه های خطی فضای کمتری را به خود اختصاص خواهند داد و این نکته را می توان نقطه قوت آن به شمار آورد. برخی دیگر از دستگاه های پرکن مایعات نیز قابل استفاده برای پرکردن مایعات رقیق و غلیظ می باشند و در صنایع غذایی بسیار پرکاربرد خواهند بود. در حال حاضر دستگاه های پرکن مایعات غلیظ بسیار متنوعی در بازار موجود می باشند که از نظر سرعت بسته بندی، ظرفیت مخزن، نوع و حجم ظروف مورد استفاده، اندازه نوار نقاله در پرکن‌های خطی، اندازه صفحه دوار در پرکن‌های روتاری و تعداد نازل مختلف با یکدیگر متفاوت هستند.

پرکن مایعات غلیظ

کاربرد پرکن مایعات غلیظ

به طور معمول این دستگاه در صنایع غذایی و به منظور پر کردن انواع مربا و مارمالاد، خامه، سس، شکلات، ماست، رب گوجه فرنگی و … در ظروف پلاستیکی، شیشه ای، فلزی و… به کار برده می شود. دستگاه پرکن عسل را نیز می توان یکی از پرکاربردترین پرکن مایعات غلیظ به شمار آورد. دستگاه پرکن مایعات غلیظ همچنین در صنایع دیگری نظیر صنایع شیمیایی دستگاه پرکن مایع ظرفشویی و انواع مایعات شوینده، پرکن روغن موتور، پرکن اتواع شربت های دارویی و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه عملکرد دستگاه پرکن مایعات غلیظ

به منظور پر کردن با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ، از شیوه پرکن سیلندر پیستونی استفاده می شود. در واقع حجم سیلندر مبنای پر شدن ظروف بوده و حجم ظروف نشان دهنده این بوده که حجم سیلندر بایستی به چه میزان باشد، حرکت مایعات غلیظ نظیر عسل به واسطه سیلندر موجود در دستگاه روان تر خواهد شد، در برخی از پرکن های مایعات غلیظ نیز این امکان وجود داشته که برای حرکت روان و سریع تر مایع، مایع مورد نظر را پیش از پر شدن گرم نمود. بعد از پر شدن، نوار نقاله انتقال ظروف پر شده را به سوی دیگر دستگاه های بسته بندی نظیر دستگاه دربند، لیبل زن، جت پرینتر یا تاریخ زن و … انجام خواهد داد.

پرکن مایعات غلیظ

نکات مهم هنگام کار با دستگاه پرکن مایعات غلیظ

  • توصیه می شود پیش از هر کاری و قبل از راه اندازی و استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ، با مطالعه راهنمای استفاده از دستگاه با دستورالعمل های لازم آشنا گردید.
  • استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ بهتر است توسط یک اپراتور حرفه ای و مسلط به عملکرد دستگاه انجام شود.
  • مخزن دستگاه بعد از هر بار استفاده بایستی شستشو داده شود و در واقع بایستی یک بار به جای مایع مورد استفاده از آب استفاده شود تا مخزن، لوله ها و نازل دچار رسوب و چسبندگی نشوند. البته در برخی از این دستگاه ها این قابلیت به صورت خودکار وجود خواهد داشت.
  • از دیگر مواردی که باید در رابطه با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ مدنظر داشت عملکرد و صدای دستگاه می باشد و بهتر است به محض مشاهده حرکتی غیرطبیعی و یا احساس کردن صدای غیرمعمول سریعا نسبتا به خاموش کردن دستگاه اقدام نمایید و به رفع مشکل مربوطه بپردازید.
  • محل قرارگیری دستگاه پرکن مایعات غلیظ بایستی در جایی باشد که در هر طرف تا فاصله یک متری آن فضای خالی باشد.
  • از دستگاه پرکن مایعات غلیظ بایستی تنها برای بسته بندی محصولات مناسب استفاده شود و در غیر این صورت دستگاه دچار اختلال و نقص خواهد شد.
  • به کمک ترازکننده های زیر دستگاه بایستی دستگاه را به گونه ای تراز نمایید که دستگاه به هیچ عنوان لغزش یا تکان نشود. به منظور ممانعت از لغزش دستگاه به هیچ عنوان نباید جسم سنگینی بر روی آن قرار داد و در صورت عدم رفع لغزش با استفاده از ترازکننده ها، نیاز است که اقدام به تغییر محل قرارگیری دستگاه نمایید.
  • با توجه به این که به طور معمول این دستگاه ها توسط صفحه ای لمسی کنترل خواهند شد توصیه می شود به هنگام کار با این صفحه به هیچ عنوان به آن فشار بیش از حد وارد نکنید و از تماس اشیا نوک تیز با این صفحه خودداری نمایید.
  • توصیه می شود در زمان بسته بندی با دستگاه پرکن مایعات غلیظ از بسته هایی با جنس و سایز متناسب با کارکرد دستگاه استفاده نمایید.
  • پیش از شروع کار با دستگاه اقدام به روغن کاری بخش های متحرک مکانیکی آن کنید.
  • بررسی اتصالات، بست‌ها و سیم‌های دستگاه پرکن مایعات غلیظ بایستی به صورت مداوم انجام شود تا بلافاصله بعد از شل شدن و یا آزاد بودن بخشی سریعا نسبت به محکم کردن آن اقدام نمایید.
  • در صورتی که نسبت به رفع مشکلی در رابطه با دستگاه آگاهی لازم را ندارید بهتر است بلافاصله دستگاه را خاموش نموده و تماسی با پشتیبانی شرکت فروشنده دستگاه بگیرید. اقدامات خودسرانه ممکن است سلامت شما و دستگاه را به خطر اندازد.

زمان پرکردن مایعات غلیظ برحسب ساعت

نوع پرکن  ظرفیت
پرکن تک نازله تا ۳۰۰ ظرف یک لیتری در ساعت
پرکن دو نازله  تا ۷۰۰ ظرف یک لیتری در ساعت
پرکن چهارنازله تا ۱۱۰۰ ظرف یک لیتری در ساعت
پرکن شش نازله تا ۱۳۰۰ ظرف یک لیتری در ساعت
پرکن هشت نازله تا ۱۷۰۰ ظرف یک لیتری در ساعت

مشخصات دستگاه پر کن مایعات غلیظ

  1. به صورت متدال دستگاه های پرکن مایعات غلیظ دارای نوار نقاله ی 6 متری هستند و از سیستم سیلندر پیستون در این دستگاه استفاده می گردد. و عموما تمام اجزائی که در تماس با مواد هستند از جنس سیلندر تمام استیل 304 نگیر هستند.مخزن دستگاه نیز پرکن دارای کنترلر سطح می باشد.
  2. بنا به سفارش مشتری جنس بدنه، مخزن را می توان از استیل ۳۱۶ که در صنایع شیمیایی کاربرد دارد می توان استفاده کرد.
  3. سیستم دکل و باز و بسته شدن نازل ها پنوماتیک می باشد.
  4. تمامی جک های مورد استفاده در پرکن مایعات غلیظ از نوع ایرتک تایوان با کیفیت بسیار بالا می باشد.
  5. در مدل نیمه اتوماتیک این دستگاه، نیاز به یک عدد اپراتور می باشد
  6. در مدل اتوماتیک پرکن مایعات غلیظ نیاز به اپراتور نیست. در این مدل نوارنقاله استفاده میگردد.
  7. استفاده از چرخ برای دستگاه پرکن مایعات غلیظ، در صورت درخواست و نیاز مشتری قابلیت نصب دارد.
  8. مقادیر برق مورد نیاز برای دستگاه ۳۰ کیلو وات از برق ۲۲۰ ولت شهری و به صورت تک فاز می باشد.بر اساس درخواست مشتری برق دستگاه فوق سه فاز نیز می شود.
  9. در این دستگاه از نازل های کاملا آب بند استفاده می شود و در صورت نیاز و خواست مشتری می توان از سیستم چکه گیر در زیر نازل ها نیز استفاده کرد.
  10. بدنه روکش و سیلندر و پیستون تماما از جنس استیل می باشد.

  11. سیلندر ها از جنس استیل 304

  12. شاستی از قوطی آهن (40*40)

  13. روکش کاور استیل 304 نگیر

  14. مخزن 200 لیتری استیل 304 نگیر

  15. دارای 3 متر نوار نقاله استیل

  16. دکل پنوماتیک

  17. عملیات مکش و تزریق توسط جک بادی

  18. ابعاد دستگاه حدودا 60*80*80

  19. برق مصرفی 380 ولت سه فاز

  20. قدرت فشار باد 8 بار اتمسفر

  21. قدرت موتور نوار نقاله 1 اسب می باشد

  22. سیستم دستگاه پنوماتیک می باشد

  23. موتور گیربکس چینی درجه یک با 1 سال گارانتی تعویض

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

قیمت دستگاه پرکن مایعات غلیظ

همانطور که در بالا توضیح داده شد، دستگاه پرکن مایعات غلیظ در مدل های و فیچرهای مختلف قابل طراحی و تولید می باشد که هرکدام ازاین پارامترها باعث افزایش یا کاهش قیمت دستگاه پرکن مایعات غلیظ میگردد. با این حال به صورت متداول قیمت پرکن مایعات غلیظ از حدود 35 میلیون تومن به بالا قابل طراحی و ساخت توسط ماشین سازی پاشاصنعت البرز می باشد. جهت اطلاع از قیمت دقیق دستگاه پرکن مایعات غلیظ با پشتیبانی تماس حاصل نمایید. کارشناسان ما راهنمایی و قیمت دقیق پرکن مایعات غلیظ را به شما اعلام خواهند کرد.

خرید دستگاه پرکن مایعات غلیظ

از آن جایی که دستگاه های پرکن مایعات غلیظ از نظر مدل، ویژگی و قیمت با یکدیگر متفاوت می باشند نیاز است که هر فرد بسته به شرایط کسب و کار خود و نیز بودجه ای که مد نظر داشته دست به خرید بزند.

در صورتی که قصد خرید یک دستگاه پرکن مایعات غلیظ دارید توصیه می شود با شماره های زیر تماس گرفته و از کارشناسان ما مشاوره تخصصی دریافت نمایید.