دستگاه پرکن مایعات رقیق

فیلترها
تنظیم مجدد
تنظیم مجدد
تنظیم مجدد

پرسش های متداول

مکانیزم دستگاه پرکن مایعات رقیق به چه صورت است؟

در این دستگاه عمدتا از مکانیزم پرکردن ثقلی استفاده می شود. این روش کم هزینه ترین حالت ممکن است.

پرکن رقیق در چه مدل هایی ساخته می شود؟

مدل های قابل ساخت دستگاه پرکن رقیق، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک است.

تعداد نازل های قابل استفاده در این مدل دستگاه چه تعداد است؟

در تمامی دستگاه های پرکن رقیق(اتومات و نیمه اتومات) از 2 نازل تا 10 نازل امکان تولید وجود دارد. همچنین در مدل هایی به صورت سفارش، دستگاه تک نازله نیز تولید می شود.

دستگاه پرکن مایعات رقیق

هرگونه مایعی که دارای گرانروی پایینی باشد مایع رقیق نامیده می شود. در این باره می توان الکل و یا نوشابه و …. را مثال زد. برای پرکردن بطری ها یا سایر بسته بندی مربوط به این مایعات، از دستگاه پرکن مایعات رقیق استفاده می شود. برای خرید مدل های مختلف این دستگاه صنعتی با اهمیت می توانید روی ما حساب کنید. می توانید دستگاه هایی مانند پرکن ادکلن و یا آبمیوه و … را با مناسب ترین قیمت ها و بدون واسطه و ضامن از ما خریداری کنید.

همانطور که قبلا در مطلبی در رابطه با انواع دستگاه پرکن مایعات صحبت کردیم و گفتیم که یکی از نمونه های بسیار کاربردی آن، دستگاه پرکن مایعات رقیق است که از آن با عنوان هایی چون پرکن مایعات ثقلی نیز یاد می شود. در این مطلب به صورت کامل در مورد قیمت و مشخصات فنی آن صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید!

تمامی مکانیزم های پر کردن، در رابطه با مایعات رقیق نیز کاربردی می باشد. در واقع پر کردن مایعات رقیقی نظیر آب، دوغ، عرقیات گیاهی و شیشه پاک کن ها و دیگر محصولات این چنینی به نسبت مواد با سایر ویسکوزیته ها کار بسیار آسان تری می باشد.

فیلم نحوه عملکرد دستگاه پرکن مایعات رقیق

به طور معمول هدایت مایعات به درون ظروف با مکانیزم هایی چون مکانیزم پرکن پمپی، پرکن سیلندر پیستونی و پرکن ثقلی انجام خواهد شد. هر یک از این روش ها کاربرد خاص خود را داشته و بسته به تیراژ کار، دقت و میزان ویسکوزیته مایع از بین این روش ها از روش مناسب در دستگاه های پرکن مایعات بهره گرفته می شود.

دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک
نمونه ای از دستگاه پرکن مایعات رقیق اتوماتیک

دستگاه پرکن مایعات ثقلی

می توان از نام این محصول نیز حدس زد که این دستگاه برای پرکردن مایعات رقیق مورد استفاده قرار می گیرد. مایعاتی مانند روغن زیتون که دارای غلظت و گرانروی یا همان ویسکوزیته کمی هستند در دسته مایعات رقیق قرار می گیرند. به علاوه اینکه مایعات دیگری مانند آب، آبمیوه و یا اسید و البته انواع سفید کننده را نیز می توان در این دسته بندی قرار داد. تعدادی نازل در این دستگاه ها تعبیه می شود.

به فراخور نیازی که کارفرما دارد این نازل ها از یک تا تعداد بیشتری مثلا 8 نازل متغیر هستند.

در زیر نمونه هایی از دستگاه پرکن مایعات رقیق تولیدی پاشا صنعت البرز را میتوانید ملاحظه کنید: (تک نازله – 6 نازله)

فناوری این دستگاه وابسته به نوع ظرفی است که مورد استفاده قرار می دهد و پر می کند. بر این اساس می توان این دستگاه ها را به انواع سیلندر و پیستونی, وکیوم, پیمانه ای, ثقلی و پمپ پریستالیک تقسیم بندی کرد.

به طور کلی برای تعیین دقیق محصولی که قصد خریداری دارید نیاز است تا با یک فرد متخصص مشورت کنید. چرا که این دستگاه براساس عوامل دیگری نیز دسته بندی می شود. برای نمونه می توان به نوع محصول و نیز حجم تزریق و البته دقت محصول اشاره کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با پاشا صنعت البرز تماس بگیرید.

مکانیزم دستگاه پرکن رقیق

این دستگاه ها به اندازه ای در پر کردن مواد رقیق موثر و ساده عمل نموده که می توان برای تزریق مایعات رقیق به درون ظرف از فشار تخلیه شدن خود آن ها از مخازن دستگاه پرکن بهره گرفت که این موضوع باعث شده تا این مکانیسم به مکانیسم ثقل معروف گردد.

دستگاه های پرکن ثقلی از آن جایی که با استفاده از فشار خود مواد و جاذبه، تزریق را انجام می دهند لذا نیازی به مکانیسم های سیلندر پیستون و یا پمپ نخواهند داشت. این موضوع سبب شده که این دستگاه ها دارای قیمت منصفانه تری باشند و نیز راحت تر بتوان آن ها را تهیه نمود. البته این نکته نیز لازم به یادآوری بوده که دقت مکانیزم ثقل به نسبت سیستم پمپ و سیلندر و پیستون پایین تر می باشد.

در روش پرکردن ثقلی با توجه به اینکه سنگینی مواد عامل اصلی فشار ریزش مایع است، بنابراین طبیعی است که با کاهش حجم مواد درون مخزن، شاهد افت فشار تزریق نیز باشیم. چرا که سنگینی مواد پشت نازل نیز کمتر می گردد.

از این رو به طور معمول بین مخزن پرکن و یک مخزن اصلی اتصال برقرار شده انتقال ماده به مخزن پرکن با استفاده از پمپ انجام می گیرد. به منظور تعیین سطح مواد در درون مخزن پرکن ثقلی نیز سنسور های مخصوص و یا شناور به کار برده می شود.

مکانیزم قطع تزریق نیز در دستگاه های پرکن مایعات رقیق با دیگر دستگاه ها متفاوت می باشد. از بین مهم ترین آن ها می توان به کارگیری تایمر، لودسل و کانتر را نام برد. به طور معمول حسگر لودس (نوعی سنسور وزن) نتایج مطلوب تری را به بار خواهد آورد.

مکانیسم پر کردن در رابطه با مایعاتی نظیر شیشه پاک کن ها که پر شدن آن ها با کف کردن همراه بوده باید از ته ظرف یا بطری انجام شود.

از بین پر استفاده ترین موارد استفاده از سیستم ثقل در پرکن مایعات رقیق می توان به دستگاه پرکن دوغ اشاره نمود.

دستگاه پرکن دوغ
نمونه از دستگاه پرکن مایعات رقیق – پرکن دوغ

کاربرد دستگاه پرکن مایعات رقیق

به طور معمول این دستگاه در رابطه با مایعات رقیق بسیار کاربردی می باشد در ادامه به چند نمونه از موارد استفاده از این دستگاه اشاره خواهیم نمود:

  • برای پرکردن انواع شوینده های های مختلف مثل شیشه شور ، سفید کننده، جرم گیر و…
  • برای پرکردن انواع حلال های گوناگون نظیر تینر ، الکل ، استون و..
  • برای پرکردن انواع مایعات شیمیایی مانند اسید ها، آب اکسیژنه، ضد یخ ، کود های مایع و…
  • برای پرکردن انواع مایعات خوراکی از جمله آب ، سرکه، دوغ ، آب میوه و…

قیمت دستگاه پرکن مایعات رقیق

برای تولید ماشین آلات صنعتی باید بسیاری از استاندارد ها را مورد توجه قرار داد. هرچه فناوری پیشرفت می کند دستگاه های جدیدتری تولید می شوند. به علاوه اینکه تولید دستگاه های جدیدتر به تبع هزینه خرید بیشتری را به افراد تحمیل خواهد کرد.

به ساده ترین بیان باید بگوییم قیمت هر دستگاه به میزان امکانات و پیشرفته بودن آن وابسته است. برای نمونه دستگاه پرکن رقیق اتوماتیک نسبت به پرکن غیراتوماتیک به دلیل پیشرفته تر بودن قیمت بالاتری دارد.

به علاوه اینکه ممکن است یک دستگاه دارای تعداد نازل های متفاوتی نسبت به دستگاه دیگر باشد. خب تعداد نازل بیشتر خبر از این می دهد که دستگاه نسبت به مورد دیگر پیشرفته تر است. پس به عنوان یک قاعده کلی پیشرفته بودن دستگاه ارتباط مستقیمی با قیمت دستگاه دارد.

جهت استعلام قیمت روز دستگاه پرکن مایعات رقیق متناسب با نیاز دقیق شما، با ما در ارتباط باشید

بررسی امکانات فنی دستگاه پرکن مایعات رقیق

مهم ترین مشخصه های این دستگاه به شرح زیرند:

  • این دستگاه دارای ساختاری آهن در اسکلت خود می باشد.
  • این دستگاه دارای یک تا هشت نازل به فراخور نیاز کارفرما می باشد.
  • کاور این دستگاه از جنس ماده پلی وینیل کلرید یا همان پی وی سی می باشد.
  • مخزن این دستگاه دارای گنجایشی بالغ بر 150 تا 300 لیتر بنا به نیاز مشتری می باشد.
  • از دیگر بخش های مهم این دستگاه ها نوار نقاله می باشد.
  • نوار نقاله این دستگاه ها بین 3 تا 6 متر طول دارد.
  • این دستگاه برخوردار از سیستم دکل پنوماتیک می باشد.
  • تابلد برق این دستگاه دارای فناوری مجهز به پی ال سی می باشد.
  • نازل های این دستگاه از جنس استیل هستند.
  • این دستگاه حداکثر تا 2000 لیتر در ساعت ظرفیت را دارا می باشد.
  • برای ظروف شفاف این دستگاه به سنسور فتوالکتریک مجهز شده است.
  • در این دستگاه تجهیزات اروپایی از نوع برقی و مکانیکی و پنوماتیکی به کار گرفته شده است.
  • برق این دستگاه 24 ولت از نوع DC می باشد.
  • ساختار بخش هایی مانند مخزن و یا نازل ها و نیز نوارنقاله ها از جنس استیل می باشد.

برای خرید این دستگاه به چه مواردی باید توجه کنیم؟

مهم ترین مواردی که هنگام خرید این محصول باید درنظر داشته باشید به شرح زیر می باشند:

هم به گرانروی یا ویسکوزیته محصول خود توجه داشته باشید و هم به این موضوع که امکانات دستگاه متناسب با جزئیات محصول شما می باشد یا خیر؟

  • برای خود مشخص کنید که برای استفاده از این دستگاه باید از چه نوع ظرفی استفاده کنید.
  • تعیین کنید که به دنبال خرید دستگاهی خودکار هستید یا دستگاهی غیر خودکار را می خواهید.
  • به این مورد توجه داشته باشید که دستگاه برای کاربرد های مختلف کارامد باشد.
  • دقت عمل دستگاه یکی از مهم ترین مواردی می باشد که باید هنگام خرید این دستگاه به آن توجه داشته باشید.

عملکرد انواع مدل های دستگاه پرکن رقیق

پاسخ سوال فوق یک خیر بزرگ است. همانطور که گفتیم از نظر مکانیسم پرکردن این دستگاه دارای دو نوع اتومات و نیز نیمه اتومات می باشد. در نوع نیمه اتومات این دستگاه ظروف بسته بندی روی نوار نقاله قرار می گیرند. ولی باید به این مورد توجه داشت که برای بستن درب بسته بندی های مواد، اپراتوری که یک نیروی انسانی است دخالت می کند. این درحالی است که در مدل های اتومات یا خودکار اوضاع کاملا متفاوت می باشد.

در دستگاه اتوماتیک فناوری بسته شدن درب بسته بندی ها نیز در دستگاه تعریف و تعبیه شده است. به طوری که دیگر برای بستن درب بسته بندی های مواد نیازی که از نیروی انسانی استفاده کرد. اگر از ما می خواهید در این باره بیشتر توضیح بدهیم ما خدمت شما می گوییم که نام سیستمی که برای این امر در دستگاه تعبیه می شود سورتر می باشد.

نوع دیگری از این دستگاه ها وجود دارند که به مدل های رومیزی معروف می باشند. که در بازار با عنوان هایی نظیر دستگاه پرکن مایعات خانگی و یا دستگاه پرکن مایعات غلیظ دستی یاد می شود. به طوری که اپراتور برای استفاده از این دستگاه ظرف بسته بندی را زیر نازل قرار می دهد. سپس دستگاه شروع به پر کردن ظرف می کند.

این را هم باید بگوییم که تعداد نازل های این دستگاه ها یعنی پرکن های مایعات رقیق از یک عدد شروع شده و تا هشت عدد هم می رسد. و انتخاب تعداد نازل دستگاه کاملا به نیاز کارفرما بستگی دارد. اگر دارای تولیدی بزرگی هستید که نیاز دارید در روز تعداد بسیار زیاد محصول تولید کنید باید تعداد این نازل ها حتی الامکان زیاد باشد.

سخن آخر

در این مطلب به بررسی مشخصات فنی، شرایط قیمت گذاری و مکانیزم های دستگاه پرکن مایعات رقیق پرداختیم. دانستید که این دستگاه برای پرکردن مایعاتی به کار می رود که دارای گرانروی کمی هستند. به همین دلیل به راحتی سرازیر می شوند. از این قبیل مایعات می توان به مواردی مانند انواع آبمیوه و نیز روغن و یا اسید و شوینده و …. اشاره کرد. مایعات غلیظ نیز مواردی مانند انواع سس و یا خمیردندان و نیز عسل و … را شامل می شوند که برای پرکردن آن ها در ظروف، از نمونه دستگاه پرکن غلیظ استفاده می شود.

درباره عوامل موثر بر قیمت این دستگاه ها نیز برای شما صحبت کردیم. دانستید هرچه دستگاه دارای فناوری جدیدتری باشد و نیز دارای امکانات بیشتری باشد به تبع قیمت آن بیشتر خواهد بود. به طوری که افزایش تعداد نازل و نیز افزایش حجم مخزن در این باره موثر خواهند بود. مکانیسم این دستگاه نیز برای شما در این مطلب توضیح داده شد. به طوری که دانستید با باز شدن نازل مایع به سمت پایین سرازیر شده و سبب پرشدن بسته بندی ها می شوند.

جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص دستگاه پرکن رقیق و یا سایر دستگاه های پرکن مایعات میتوانید با ما تماس بگیرید.
تلفن کارگاه: 02634807634 – موبایل: 09121262502 – موبایل: 09125689025